Freelance Web Developer

Ik ben een Freelance Web Developer gesitueerd in Waregem, België. Sinds 2014 maak ik performante en betaalbare websites en webshops voor KMO’s, geoptimaliseerd voor zoekmachines en zorgen voor rendement.

Home - Freelance Web Developer
Professionele websites

Freelance WordPress Web Developer

Als performance marketeer is mijn het mijn doel om élke website optimaal te laten renderen, het zij door bezoekers, leads of verkopen. Wat je wensen ook zijn, ik zal meedenken en je proactief adviseren om je investering in een website maximaal te laten renderen.

Als ervaren Freelance WordPress Web Developer maak ik websites die er niet enkel goed uit zien, maar ook presteren in zoekmachines. Je krijgt een all-in website die je, indien gewenst, zelf kan beheren en aanpassen.

De websites die ik maak kunnen volledig op maat gemaakt worden, of er kan gebruik gemaakt worden van templates die ik op voorhand heb gemaakt. Op die manier kan ik zowel exclusieve, op maat gemaakte websites aanbieden, maar ook websites voor kleinere budgetten.

Web Development expert

Over mezelf als Freelance Webontwikkelaar

Alles begon tijdens mijn studie Digital Design & Development aan Howest Kortrijk, waar ik leerde custom-code websites maken met HTML5, CSS3 en JavaScript.

Tijdens mijn studie begon ik ook al te experimenteren met verschillende CMS-platformen zoals Joomla, WordPress, Shopify en Magento. Echter, na grondige evaluatie van verschillende platformen heb ik mij vanaf 2016 gespecialiseerd in WordPress Web Development.

Website Audit Screen with Code
Website laten maken

Laat je website maken door een Freelance Web Developer.

Laat me je even overtuigen over de vele voordelen om samen te werken met een Freelance Web Developer om je website te laten maken.

Web development & WordPress hebben voor mij zo goed als geen geheimen meer, waardoor ik élk project tot een goed einde kan brengen.

Koppelingen met Bol en Autoscout24, of je boekhoudprogramma linken aan de verkopen van je webshop en automatisch genereren van facturen… Dit zijn allemaal elementen die probleemloos worden uitgevoerd.

Een website laten maken met mij als Freelance webontwikkelaar? Verwacht je dan aan een heldere en open communicatie, een volledige toewijding aan jouw project en de kostprijs van een website die een pak lager ligt dan klassieke marketingbureaus.

Analyse en/of Overname

Website Audit

Presteert je bestaande website niet zoals gewenst? Is het systeem waarin de website is gebouwd je te ingewikkeld? Of wil je weten op welke vlakken je je website kan verbeteren?

Vraag dan een website audit aan.

In deze audit analyseer ik je website en geef ik een gedetailleerd rapport van dingen die je kan optimaliseren om je website beter te laten presteren op vlak van lead-generatie, verkopen en bezoekers.

Website Beheer en Overname

Ben je om één of andere reden ontevreden over je website en de dienstverlening van je huidige webontwikkelaar?

Neem dan contact met me op om samen te ontdekken of we je website eventueel kunnen overnemen en optimaliseren.

Benjamin Samaey Freelance Performance Marketeer

Website laten maken?

Wil jij een nieuwe website, of wil je meer bezoekers, leads en/of verkopen genereren met je huidige website?

Als Expert in WordPress Web Development maak ik een website op maat binnen het budget die je voor ogen hebt.

FAQs

Veelgestelde vragen omtrent web development

Web Development FAQ's

Een web designer houdt zich voornamelijk bezig met het visuele en interactieve aspect van een website, terwijl een web developer verantwoordelijk is voor de technische aspecten en de functionaliteit ervan. Beide zijn essentiële vaardigheden voor het maken van een succesvolle website, en de meeste professionals kunnen zowel web design- als web development-vaardigheden combineren om een website aan te leveren.

Om ervoor te zorgen dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google of Bing, moet je verschillende aspecten van uw website optimaliseren, zoals de titel- en metabeschrijvingen, de URL-structuur, de inhoud en de interne en externe links. Echter, de drie belangrijkste factoren zijn een goede website snelheid, kwalitatieve backlinks en content voorzien op je website volgens E-E-A-T.

De benodigde tijd voor het maken van een website kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en complexiteit van de website, de gewenste functionaliteiten, de beschikbaarheid van de benodigde inhoud en materialen en de samenwerking met de webdeveloper. Een eenvoudige website kan binnen enkele dagen tot een week worden ontwikkeld, terwijl een complexe website op maat enkele weken tot enkele maanden kan duren.

Hoeveel een website kost hangt af van enkele factoren zoals de grootte en complexiteit van de website, de gewenste functionaliteiten en het niveau van maatwerk. Voor een eenvoudige website kunt u rekenen op een prijs vanaf €450, terwijl een complexe website op maat €5000 of meer kan kosten.