Marketing Audits voor Betere Online Prestaties

Als Freelance Marketing Consultant is mijn tijd gelimiteerd en kan ik niet met iedereen samenwerken op lange termijn. Om die reden bied ik marketing audits aan met inzichten en rapporten waar je zelf mee aan de slag kan gaan, of uit handen kan geven.

Home - Audits
Inzichten met actieplan

Haal meer uit jouw Digitale Marketing met mijn Marketing Audits

Als Performance marketeer draait het bij mij allemaal om resultaten. Je online prestaties optimaliseren om meer inkomsten te realiseren. Mijn op maat gemaakte audits kunnen hier dé sleutel tot succes zijn.

Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, zoekmachine advertenties, je website analyseren of een algehele marketingaudit… Ik heb de kennis en expertise om je inzichten te geven zodat jij met mijn inzichten en een bijhorend actieplan je online aanwezigheid een boost kan geven.

SEO Audit

Wil je hoger scoren in Google? Met mijn SEO audit verbeter ik jouw organische zoekresultaten en maximaliseer ik jouw online aanwezigheid door middel van een analyse van de technische aspecten en inhoud van jouw website. Dit omvat zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie, backlink-analyse en technische SEO.

SEA Audit

Wil je meer bezoekers, leads en/of verkopen? Met een SEA audit richt ik mij op het optimaliseren van jouw betaalde advertenties via Google en/of Bing. Ik analyseer je advertentiegroepen en -campagnes om jouw ROI te maximaliseren en de kosten per klik te minimaliseren. Dit omvat onder andere zoekwoordonderzoek, advertentie-optimalisatie, targeting-optimalisatie en biedstrategieën.

Website Audit

Mijn website audits zijn gericht op het verbeteren van de prestaties van jouw website en de gebruikerservaring. Ik analyseer jouw website om de laadsnelheid, navigatie, gebruikerservaring, content en conversie-optimalisatie te verbeteren. Dit omvat onder andere een grondige analyse van de gebruiksvriendelijkheid, mobiele responsiviteit, veiligheid en zoekmachinevriendelijkheid.