Referentieprogramma

Al sinds het begin van mijn Freelance carrière krijg ik vaak nieuwe opdrachten door tevreden klanten en/of kennissen. Ben jij ook tevreden van mijn diensten en maak je reclame? Dan beloon ik je daar graag voor via mijn referentieprogramma.

Home - Referentieprogramma
Beloning voor reclame

Klanten die reclame maken, verdienen beloningen.

Hoewel ik in het verleden al vaak een cadeaubon, commissienota of een ander geschenk heb geschonken aan een klant die reclame voor mij maakte, vond ik dat het tijd was hier een ‘officiële pagina’ voor te maken, genaamd het Referentieprogramma.

Zelf ben ik een enorme fan van Google Ads en online lead-generatie, en toch heb ik zelf al sinds 2019 geen advertentiecampagnes meer hoeven maken voor mijn eigen diensten.

Dat komt omdat tevreden en trouwe klanten me vaak doorverwijzen, wat ik énorm apprecieer. Want hoe “Digital” ik ook mag zijn, positieve mond-aan-mond reclame is sterke marketing.

Hoe werkt mijn referentieprogramma en wat krijgen we als we reclame maken?

Hebben wij reeds samengewerkt en ken je iemand die op zoek is naar een Freelance SEO / SEA specialist of Web Developer?

Super! Als jij tevreden bent van mijn diensten, dan mag je gerust zoals veel andere klanten van mij reclame maken voor mijn diensten. Indien jouw kennis een project opstart of samenwerkt met mij, ontvang jij een beloning. Dit gaat vaak over cadeaubons, korting op je volgende factuur, of indien mogelijk mag je een commissienota opmaken.

Let op: De referentie dient op voorhand ingeschreven te hebben via mijn digitaal formulier op deze pagina. Achteraf aankloppen met de boodschap dat je deze persoon kende, telt niét.

Kan iedereen deelnemen aan het referentieprogramma?

Neen, absoluut niet!

Met mijn referentieprogramma is het niet de bedoeling dat iedereen reclame gaat maken voor mijn diensten.

Mijn referentieprogramma is énkel en alleen voor klanten van mij die tevreden zijn over mijn werk, en hierdoor positieve mond-aan-mond reclame willen maken. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt. 

Samaey Benjamin Natuur
Verwijs iemand

Referentieformulier

PERSOON DIE JE WENST TE REFEREN: