SEA Audit

De SEA Audit is de sleutel tot het optimaliseren van je Google Ads account. Met een audit van je Google Ads account zullen we samen ontdekken waar er ruimte is voor verbetering, om zo meer leads of verkopen te realiseren.

SEA Audit icon
Home - SEA Audit
Google Ads Analyse

Hoe een SEA Audit je onderneming winstgevender maakt

De SEA Audit is een kritische analyse van je Google advertentiecampagnes om te bepalen waar verbeteringen mogelijk zijn, om zo meer bezoekers, leads en/of verkopen te realiseren met vaak hetzelfde advertentiebudget.

Als je adverteert via Google Ads om potentiële klanten naar je website te leiden, dan weet je dat het belangrijk is om het meeste uit je advertentiebudget te halen. Met een Search Engine Advertising audit kan je ontdekken waar er ruimte is voor verbetering in je Google Ads account.

Meer leads en verkopen

Wat is een SEA Audit en waarom is dit interessant?

Met meer dan 8 jaar ervaring in Search Engine Advertising via Bing & Google Ads voor zowel eenmanszaken als multinationals weet ik precies hoe ik advertentiecampagnes kan optimaliseren.

SEA wordt vandaag de dag in België door tal van ondernemingen ingezet voor lead-generatie en/of verkopen te realiseren en om onmiddellijk bovenaan in de zoekresultaten te komen. En hoewel je soms nét genoeg winst maakt met Google ads, kunnen er vaak enkele optimalisaties gedaan worden waardoor je SEA campagnes nog winstgevender worden.

SEA Google Ads Dashboard desktop screen
SEA Audit icon
Google Ads Checkup

Welke aspecten worden behandeld tijdens de SEA Audit?

Advertenties

We evalueren de prestaties van je huidige advertenties en bepalen welke advertenties het meest effectief zijn en welke aanpassingen nodig zijn.

Zoekwoorden

We beoordelen de relevantie en het prestatieniveau van je advertentiegroepen en zoekwoorden en bepalen daarna welke zoekwoorden eventueel moeten worden toegevoegd of verwijderd.

Biedstrategieën

We onderzoeken de biedstrategieën die je momenteel gebruikt en bepalen of deze optimaal zijn voor je doelen.

Targeting

We analyseren je targeting opties om te bepalen of je je bereik kunt uitbreiden naar nieuwe potentiële klanten.

De Voordelen

Wat zijn de voordelen van een SEA analyse?

Na de analyse en optimalisaties zal je vaak met hetzelfde advertentiebudget meer leads / verkopen realiseren.

  • Verbeterde prestaties van je Google Ads account
  • Meer gerichte en effectieve advertenties
  • Hogere conversieratio’s
  • Optimalisatie van je advertentiebudget
  • Verhoogde ROI
Benjamin Samaey Freelance Performance Marketeer

Optimaliseer je Google Ads door een SEA Audit

Als Freelance SEA specialist bied ik gedetailleerde SEA audits aan waarbij ik elk aspect van je Google Ads account onder de loep neem.

Na de audit ontvang je een gedetailleerd rapport met aanbevelingen om je prestaties te verbeteren. Neem vandaag nog contact met me op om meer te weten te komen over hoe we samen je Google advertentiecampagnes kunnen optimaliseren

FAQs

Enkele veelgestelde vragen over de SEA Audit

SEA Audit FAQ's

Dit hangt af van de grootte van je advertentieaccount, maar zal vaak tussen de 1 á 2 weken duren om de analyse uit te voeren en af te leveren in een rapport.

Alle inzichten en bevindingen worden in een overzichtelijk gerapporteerd waar je (normaalgezien) zelf mee verder kan. Ben je toch onzeker of zou je graag enkele maanden opvolging hebben? Dan help ik je uiteraard graag verder.