SEO Audit

Optimaliseer je website en online zichtbaarheid met een SEO Audit van een Freelance SEO Expert met 9 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie.

SEO Audit Icon
Home - SEO Audit
SEO Check up

Wat is een SEO Audit en waarom is het belangrijk voor je website?

Als eigenaar van je website wil je zeker zijn dat je producten en/of diensten goed gevonden worden op het internet. Met mijn SEO Audit help ik je aan inzichten en werkpunten om voor relevante zoektermen jouw website zo hoog mogelijk in zoekmachines te krijgen.

In mijn SEO-analyse richt ik me op de belangrijkste aspecten van zoekmachineoptimalisatie: ON-Page SEO, OFF-Page SEO en Technical SEO. 

Door deze drie aspecten te analyseren, krijgen we een compleet beeld van de prestaties van je website en kan ik gerichte verbeteringen voorstellen. Mijn analyse helpt bij het optimaliseren van deze aspecten voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines, wat zal resulteren in een positieve ROI.

SEO Handleiding

SEO Audit met Handleiding

Een complete analyse van je ON-Page, OFF-Page en Technical SEO met inzichten en een actieplan om hoger te scoren in zoekmachines.

In mijn SEO Audit concentreer ik me op de belangrijkste aspecten van zoekmachineoptimalisatie, waaronder ON-Page SEO, OFF-Page SEO en Technical SEO. Ik beoordeel de inhoud en structuur van de website, bekijk de linkbuildingstrategie en help de technische aspecten van je website te optimaliseren.

De handleiding die ik voorzie kan een waardevol instrument zijn voor bedrijven en marketeers die zelf de prestaties van hun website willen verbeteren en willen bijleren over SEO. Of je kan er voor kiezende optimalisaties te laten uitvoeren door mezelf.

SEO Audit Icon
Aspecten van SEO Audit

Welke aspecten worden behandeld tijdens een SEO Audit?

Tijdens de SEO analyse worden verschillende aspecten geanalyseerd om gerichte verbeteringen te kunnen aanbrengen:

Concurrentie- en zoekwoordanalyse

De prestatie van je website wordt vergeleken met die van je concurrenten en de zoekwoorden worden geanalyseerd.

ON-Page SEO

Hierbij wordt de inhoud en structuur van je website beoordeeld om te zorgen dat deze optimaal is voor zoekmachines en gebruikers.

OFF-Page SEO

Dit omvat alle activiteiten die buiten je website plaatsvinden, zoals linkbuilding, om de autoriteit en relevantie van je website te verbeteren.

Technical SEO

Hierbij worden de technische aspecten van je website geanalyseerd om te zorgen dat deze snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is voor gebruikers en zoekmachines.

Beter zichtbaar online

De impact van een regelmatige SEO Checkup

Een regelmatige SEO-checkup kan een grote en positieve impact hebben op de prestaties van je website.

Om de x aantal maanden, of om het jaar, een SEO Checkup uitvoeren met de nodige optimalisaties zal zorgen voor betere rankings, meer verkeer en een hogere conversie.

Bovendien kun je door regelmatig je SEO te checken problemen opsporen voordat ze ernstig worden en zo de kwaliteit van je website verbeteren, en heb je oog op je concurrenten hun resultaten in Google.

Laat een SEO Audit uitvoeren door een SEO Expert

Wil je je website voor bepaalde zoektermen hoger krijgen in Google en wil je zoveel mogelijk zelf doen of dit uitbesteden aan je marketingteam?

Vraag dan een SEO Audit aan van je website en online zichtbaarheid. Je ontvangt een gedetailleerd rapport met stappenplan die je zelf kan volgen.

FAQs

Enkele veelgestelde vragen over de SEO Audit

SEO Audit FAQ's

Als SEO Expert raad ik aan om ten minste één keer per jaar een SEO-audit uit te voeren om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft en goed presteert in zoekmachines. Als je echter regelmatig nieuwe content toevoegt of wijzigingen aanbrengt op je website, is het verstandig om vaker een audit uit te voeren.

De duur van een SEO-audit varieert afhankelijk van de grootte van je website en de diepgang van de analyse. Over het algemeen duurt een audit gemiddeld één week.

De kosten van een SEO-audit kunnen variëren afhankelijk van de grootte van je website en de diepgang van de analyse. Over het algemeen zal dit vaak om enkele honderden euro’s gaan.

 

Wens je de SEO handleiding die je hierbij krijgt ook laten opvolgen en uitvoeren, dan wordt er vaak een projectprijs afgesproken of een vaste fee per maand.