Website beheer

Als Freelance Web Developer help ik met het beherenonderhouden en de webhosting van WordPress websites. Ik zorg er voor dat uw WordPress website altijd performant is, terwijl u zich kan concentreren op de hoofdzaken binnen je onderneming.

website laten beheren icon
Home - Website beheer
Website laten beheren

WordPress Website laten beheren

Het zelf beheren van je website kan leiden tot verwaarlozing en het kelderen van je online zichtbaarheid, terwijl je website laten beheren door een traditioneel marketingbureau vrij duur kan zijn.

Zelf je website beheren resulteert vaak in uitstelgedrag en een minder performante website. Samenwerken met een Een Freelance Web Developer en SEO Specialist is hier dé ideale oplossing om kosten te besparen en een vast aanspreekpunt te hebben.

Up-to-date website

Voordelen van WordPress Website beheer via een Freelancer

Je website laten beheren? Met een freelancer samenwerken heeft tal van voordelen.

Als freelancer werk ik á la carte op flexibele basis voor de werkzaamheden die nodig zijn, zonder vaste kosten. Zo bespaar je tijd en geld, terwijl je website toch in goede handen is.

Tegelijk ben je 100% Zeker van een website die goed onderhouden is, waarvan de beveiliging altijd op punt staat, en een vast aanspreekpunt die je pro-actief zal adviseren.

Goedkopere web hosting

Bij website beheer hoort uiteraard ook web hosting. Goedkope en toch performante webhosting? Met een freelancer kan het.

Beveiliging en backups

Updates, backups en beveiligingen worden geanalyseerd voor deze worden geïmplementeerd, én tijdig uitgevoerd.

Aanpassingen á la carte

Aanpassen van teksten en/of openingsuren, maken van pop-ups, veranderen en toevoegen van foto's... á la carte werken.

Pro-actief advies.

Zijn de gevraagde aanpassingen wel een voordeel? Hoe laat ik mijn website hoger scoren in zoekmachines en hoe krijg je meer leads? Ik geef je pro-actief advies.

Website en Web Hosting laten overnemen en/of beheren?

Laat je web hosting en website beheer over aan een Freelance Web developer met kennis van zaken omtrent Webhosting en WordPress Web development.

Een eerlijke en transparante communicatie en samenwerking, zonder overbodige contracten, waar alle eigendom van jouw blijft. Al vanaf €15,00/maand