Mijn Kennis & Expertise

Met jarenlange ervaring in digitale marketing en specialisatie in SEO, SEA en Web Development, beschik ik over de juiste expertise en strategieën om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Home - Diensten
Diensten

Ontdek mijn aanbod diensten

Als Freelance Performance Marketeer bied ik verschillende diensten aan om jouw online prestaties te verbeteren. Mijn specialiteit ligt vooral bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA) en webontwikkeling.

Daarnaast heb ik ook kennis van: E-mailmarketing, Adobe Photoshop, Social media beheer & advertising, SEO copywriting, conversie-optimalisatie, maken van Looker Studio dashboards en het instellen van tracking op Google Analytics 4, Google Ads & Google Tag Manager.

Wil jij als ondernemer groeien en meer zichtbaarheid genereren voor je merk? Laten we dan samenwerken om jouw digitale doelstellingen te definiëren en te bereiken.

Website Audit Screen with Code

Websites

Web Development

Optimaliseer de online aanwezigheid en het imago van je bedrijf met een professionele Website.

Als WordPress Web Development Expert creëer ik op maat gemaakte websites die gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn voor zowel jou als je klanten.

zoekmachine Ads

Search Engine Advertising

Snel meer bezoekers / leads / verkopen realiseren? Met behulp van betaalde advertenties op zoekmachines zoals Google en Bing, kun je jouw doelgroep gericht bereiken en verkeer naar je website genereren.

Ontdek mijn expertise in SEA en verbeter jouw online advertentiecampagnes.

SEA Google Ads Dashboard desktop screen
Search Engine Optimization with Google Search Console

Zoekmachine optims

Search Engine Optimization

Verbeter je online zichtbaarheid met mijn specialisatie in zoekmachine optimalisatie.

Als SEO specialist analyseer ik je website en online zichtbaarheid om je daarna te voorzien van inzichten en een actieplan, die zowel jij als ik kan opvolgen om hoger te scoren in zoekmachines en meer potentiële klanten te bereiken door zoekmachines

Op zoek naar andere diensten?

Nood aan een totaaloplossing?

Onderstaande diensten worden ook aangeboden in combinatie met SEO, SEA en/of web development.

SEO Copywriting

Met mijn SEO copywriting dienst help ik je om hoogwaardige en zoekmachinevriendelijke inhoud te creëren die je website beter laat ranken in zoekmachines. Door een combinatie van relevante zoekwoorden, goede headlines en boeiende copy te gebruiken, help ik je om meer organisch verkeer naar je website te genereren en je online aanwezigheid te vergroten

Door mijn jarenlange ervaring en expertise in SEO copywriting, kan ik je helpen om de juiste toon en stijl te vinden die aansluit bij je doelgroep en je bedrijfsdoelstellingen.

E-mailmarketing

Met mijn E-mailmarketing-dienst via Mailchimp kan ik je helpen om je klantenbestand te betrekken, te segmenteren en gerichte e-mails te versturen die zorgen voor een hogere conversieratio en verkoop.

Of je nu op zoek bent naar nieuwsbrieven, verkoop-e-mails of geautomatiseerde e-mailcampagnes, ik kan je helpen om je e-mailmarketing op de juiste manier op te zetten en te implementeren.

Tracking Setup

Met mijn tracking setup dienst help ik je om een volledig beeld te krijgen van het gedrag van jouw websitebezoekers.

Door het installeren van de juiste tracking codes via Google Tag Manager en het opzetten van aangepaste doelen en rapporten via Google Analytics, krijg je inzicht in welke webpagina’s en advertentiecampagnes goed presteren en waar verbetering nodig is. Zo kan je jouw website en marketingstrategieën optimaliseren voor betere resultaten.

Social media

Met kennis van Social Media help ik jouw bedrijf om te groeien op social media door het aanmaken van de nodige profielen, en het beheren en adverteren via social media.

Ik zorg voor een strategische opzet van jouw kanalen en creëer een gepersonaliseerde social media plan om jouw doelen te bereiken. Daarnaast kan ik jouw social media beheren en op maat gemaakte advertenties opstellen om jouw merk op de kaart te zetten en jouw doelgroep te bereiken.

Looker Studio Dashboards

Met mijn Looker Studio Dashboards dienst help ik jou bij het opzetten van op maat gemaakte, interactieve dashboards om data te visualiseren en belangrijke inzichten te verkrijgen voor jouw bedrijf.

Door gegevens uit verschillende bronnen te combineren en te analyseren, krijg je een duidelijk beeld van de prestaties van jouw bedrijf en kun je beslissingen nemen op basis van gegevens. Laat mij je helpen bij het optimaliseren van jouw data-analyse en het nemen van datagedreven beslissingen.

Grafisch ontwerp

Met mijn basiskennis van Photoshop en Illustrator zorg ik voor een complete visuele identiteit voor jouw merk, van logo’s tot banners en sociale media posts.

Ik werk samen met jou om te zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij je merk en boodschap. Mijn ontwerpen zorgen voor consistente en professionele visuele communicatie, wat de betrokkenheid van je klanten en de herkenbaarheid van je merk zal vergroten.