Home - About
Digital Performance Marketeer

Benjamin Samaey

WordPress Web Developer met 9 jaar ervaring, gespecialiseerd in SEA en SEO.

Mijn naam is Benjamin Samaey en ik ontwikkel professionele websites die hoog scoren in zoekmachines en combineer dit met effectieve Google-advertentiecampagnes om meer bezoekers, leads en verkopen te genereren.

Klanten & samenwerkingen

Samenwerkingen

Ik werd vertrouwd om voor onderstaande merken en ondernemingen te werken, variërend van startups en eenmanszaken tot multinationals.

WordPress Logo Icon with Text
Web development

WordPress

Als web developer gebruik ik WordPress om websites te maken.

Het platform biedt vele voordelen zoals flexibiliteit, aanpasbaarheid, en gebruiksgemak. WordPress in samenwerking met WP Bakery of Elementor stelt mij in staat om snel en efficiënt een website te bouwen die voldoen aan de behoeften van mijn klanten en die van zoekmachines. Het is overigens het meest-gebruikte platform om websites mee te bouwen ter wereld, wat betekent dat er veel ondersteuning en ontwikkeling beschikbaar is.

Rank Math SEO Logo
#1 SEO Plugin

RankMath

Als webontwikkelaar en SEO expert gebruik ik de RankMath SEO-plugin voor WordPress in combinatie met Ahrefs om de zoekmachineoptimalisatie van websites te verbeteren.

RankMath SEO heeft ook een handige stapsgewijze SEO-analyse die suggesties biedt om de inhoud te verbeteren en de pagina beter te laten ranken. Door RankMath SEO te gebruiken in combinatie met Ahrefs, kan ik ervoor zorgen dat de websites die ik maak, niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren in zoekmachines.

Cloudways logo
Goede Webhosting

Cloudways

Als webontwikkelaar en beheerder van honderden websites ben ik zeer tevreden met de webhosting provider Cloudways door hun betrouwbare en snelle webhosting voor websites in mijn beheer.

Cloudways heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee ik eenvoudig de servers kan beheren van mijn klanten. Je huurt je eigen server (dus geen shared hosting!) waardoor klanten profiteren van een hoge uptime, snelle laadtijden en veiligheidsopties zonder torenhoge kosten.

Google-Workspace logo
Digital Workspace

Google Workspace

Een ideale oplossing voor organisaties of kleine teams die snel en efficiënt willen werken en groeien.

Google Workspace (voorheen Google G Suite) is een all-in-oné cloudoplossing met tools als Gmail, een gedeelde agenda, Google meet, Google Drive & Google Docs & Sheets. Met Google Workspace kan je altijd en overal zorgeloos werken en het zorgt voor gebruiksgemak en efficiëntie.

Software

Andere programma’s waarmee ik dagelijks werk of kennis van heb.

Klanten

Privé & vrije tijd

Naast SEO, SEA en Web Development hou ik mij ook wel eens met andere dingen bezig…

Om te beginnen lees ik wel graag eens een informatieve boek, zoals onderstaande.

the-art-of-happiness-10th-anniversary-edition-a-handbook-for-living
Hooked Book cover
high-performance-habits-benjamin-samaey
Thriving in the Gig Economy Book
This is Marketing Book cover
The Four Book Cover
Rework Book cover
The Changing World Order book cover
80/20 Sales and Marketing Book Cover
The Art of SEO Book Cover

YouTube

Mijn top-drie YouTube kanalen die ik op de voet volg.

Benjamin Samaey Scubadiving

Scubadiving

Duiken

Het gevoel van gewichtloosheid en het genieten van de prachtige onderwaterwereld geeft me een rust die ik bovengronds precies vaak moeilijk kan vinden.

Scubadiving is onbeschrijflijk mooi en rustgevend. Ik raad het iedereen aan om te proberen.

Lezen en bijleren

Reizen en lezen

En wel in die volgorde. Vroeger las ik veel meer maar heb het énorm druk met verschillende projecten, waardoor ik mijn ‘schade’ tracht in te halen tijdens een vakantie.

Gezien ik geen foto gevonden heb van mij met een boek in de hand, is het een foto geworden met de GSM in de hand tijdens mijn vakantie in Mexico. 🙂

PC Games

Gaming

Als gaming-enthousiast kan ik helemaal opgaan in uitdagende gameplay en avonturen.

De genres van games die ik speel (voor zover ik nog tijd over heb) zijn heel uiteenlopend van shooters tot moba’s, RTS games en MMORPGs.

Update 02-2024: Haven’t gamed in over a year! 🙁