WordPress Speed Optimization

Verhoog je website snelheid en prestaties met een hands-on Freelance Web Development expert, of opteer voor een gedetailleerd actieplan om zelf de snelheid van je website aan te pakken.

Wordpress speed optimization
Home - WordPress Speed Optimization
website versnellen

Optimaliseer je website snelheid en performance

Website snelheid is één van de drie belangrijkste factoren om hoger te scoren in Google, en toch zijn de meeste websites over de gehele wereld bijzonder traag.

We gebruiken onze telefoon dagelijks gemiddeld zo’n 80 keer voor slechts énkele minuten per sessie. Een paar seconden is dus ‘a big deal’ en het is bewezen dat gebruikers veel sneller afhaken als je website traag laadt.

Het is overigens bewezen dat bij trage websites de bounce-rate (mensen die vóór de website geladen is, of tijdens de eerste pagina, de website al terug sluiten) een pak hoger is. Je zal dus véél minder verkopen realiseren of leads binnenhalen.

Optimaliseer je website

Waarom zijn de meeste websites zo traag?

Websites krijgen alsmaar meer toeters en bellen, waardoor de site speed slechter wordt.

Sinds 2017 is een gemiddelde internetpagina van 2 Megabyte naar 3 Megabytes gegaan. Vroeger hadden websites hooguit enkele foto’s en wat tekst. Tegenwoordig zijn er allerlei animaties, integraties van plugins en meer.

Eén seconde ‘vertraging’ kan al resulteren in een conversie-verlies van 7%. Dit wil zeggen dat een webshop die dagelijks ongeveer € 10.000 omzet genereert op jaarbasis een omzetverlies kan hebben van €8.400,00!

Wordpress speed optimization
Site Speed Testen

Test zelf de snelheid van je website

Met GTMetrix en/of Google Pagespeed Insights kan je zelf gemakkelijk je website snelheid testen.

Heeft je website een slechtere score dan 80/100 voor desktop en 60/100 voor mobiele gebruikers? Dan kunnen we wellicht enkele elementen optimaliseren om je sitespeed aan te pakken en zo je website beter te laten scoren in Google.

Laat je website snelheid optimaliseren

Laat de snelheid van jouw website aan de wensen over? Dit resulteert in een negatieve invloed op je leads, verkopen en aantal bezoekers.

Ontvang met mijn Website & WordPress Speed Optimization een gedetailleerd rapport om de snelheid van je website omhoog te krijgen, of contacteer mij om een samenwerking op te zetten en je sitespeed te optimaliseren.